Tietoa meistä

Wava-opistossa voit opiskella musiikkia, kuvataidetta, tanssia ja teatteria tavoitteellisesti opetussuunnitelman mukaisesti olitpa sitten lapsi, nuori tai aikuinen. Tarjoamme myös varhaisiän musiikkikasvatusta, eli muskaria, sekä projektimuotoista sanataideopetusta.

Wava-opistoon voivat ilmoittautua Pietarsaaressa, Pedersöressä, Luodossa ja Uudessakaarlepyyssä asuvat lapset ja nuoret. Uudet oppilaat valitaan pääsääntöisesti keväällä, mutta vapaita oppilaspaikkoja voi löytyä myös kuluvan lukuvuoden aikana. Ota yhteyttä kansliaan (wava@edu.pietarsaari.fi) ja tarkista ajankohtainen tilanne.

Suurin osa opiskelijoistamme on lapsia ja nuoria, mutta tarjoamme myös aikuisille mahdollisuuden opiskella Wava-opiston avoimella osastolla taitavien opettajiemme johdolla joko yksityistunneilla, bändissä tai kuorossa.

Pietarsaaren kaupunki rahoittaa teatteri- ja kuvataiteen opetuksen. Pietarsaarelaiset lapset ja nuoret ovat näin ollen etusijalla vapaisiin oppilaspaikkoihin.

Wava-opiston lukuvuosi on 35 opetusviikkoa. Toiminta alkaa elokuun puolivälissä ja päättyy toukokuun lopulla.

Tee kuten monet muut – innostu taiteesta ja musiikista!

Seuraa meitä sosiaalisessa mediassa. Sieltä löydät kuvia, videoita ja muuta aineistoa, jota ei aina laiteta kotisivuille.

Lyhyt historiikki opiston 40 ensimmäisestä vuodesta

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide