Kesätoimintaa lapsille ja nuorille Pietarsaaressa!

Tanssimix – tanssi 7-11 vuotiaat

 

Tule mukaan monipuoliselle ja hauskalle tanssikurssille! Me käymme läpi nykytanssin alkeet, ja kokeilemme eri tanssilajeja, kuten esim. hiphopia ja latinoa, sekä luomme omia koreografioita. Kurssin lopussa pidämme tanssinäytöksen. Tutkimme tanssia leikin ja liikkumisen kautta. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

 

Teatteritaikaa – teatteri 7-11 vuotiaat

 

Tervetuloa teatterin taianomaiseen maailmaan! Kurssi sopii sinulle, jota kiinnostaa tarinoiden ja hahmojen keksiminen, sekä jos pidät eri tilanteisiin heittäytymisestä, ja haluat päästää irti ja pitää hauskaa. Me tutkimme teatteria leikin ja draamaharjoitusten kautta, harjoittelemme improvisaatiota ja kohtausten luomista. Kurssin lopussa pidämme esityksen, jossa näytämme mitä olemme viikon aikana luoneet.

 

Taianomaiset otukset mehu juhlissa – kuvataide 7-11 vuotiaat

 

Tule mukaan luovalle kurssiviikolle, jossa saat kokeilla muotoilua, piirtämistä, maalaamista, luomista ja pohdintaa. Me työskentelemme sekä kuvataiteen, että sanataiteen parissa kurssiviikon aikana! Kurssin lopussa pidämme näyttelyn ja näytämme meidän teoksemme.

 

Kesätaikaa – kuvataide 12-16 vuotiaat

 

Tule mukaan maagisen luovalle kurssille, jossa käytämme sekä perinteisiä, että digitaalisia tekniikoita taiteen luomiseen! Kurssi sopii sinulle, joka pidät piirtämisestä, maalaamisesta, valokuvaamisesta ja videoiden tekemisestä. Työskentelemme sekä yksin että pareittain, ja lähdemme mielellämme ulos, jos sää sallii.

 

Band Camp Summer Edition – rytmimusiikki 12-16 vuotiaat

 

Tule soittamaan bändissä! Soitamme biisejä yhdessä, teidän toivomuksenne mukaan, joita sitten sopeutamme jokaisen instrumentalistin/laulajan omalle tasolle. Pidämme myös lyhyt kurssin äänenkäsittelyohjelmasta Garageband, jossa luomme omia beattejä ja biisejä.

 

Instrument-mix – musiikkia 7-11 vuotiaat

 

Tule mukaan kokeilemaan soittimien soittamista! Kurssin aikana tutustumme eri soittimiin, ja pidämme hauskaa yhdessä musiikin merkeissä. Kurssi sopii myös aloittelijoille, aiempaa kokemusta ei vaadita.

 

Ilmoittautuminen:

 

https://wavaedu.eepos.fi

Lue myös

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide