Sommarverksamhet för barn och unga i Jakobstad!

Dansmix – dans 7-11 åringar

 

Kom med på ett mångsidig och rolig danskurs! Vi går igenom grunderna i nutidsdans, och prövar på olika dansstilar, som t.ex. hiphop och latino, samt skapar egna koreografier. I slutet av kursen har vi dansuppvisning. Vi utforskar dans genom lek och rörelse. Ingen tidigare danserfarenhet krävs.

 

Teatermagi – teater 7-11 åringar

 

Välkommen in i teaterns magiska värld! Kursen passar för dig som är intresserad av att hitta på historier och karaktärer, och tycker om leva sig in i olika situationer, och vill släppa loss och ha roligt. Vi utforskar teater genom lek och dramaövningar, vi övar på improvisation och att skapa scener. I slutet av kursen har vi uppvisning av vad vi skapat under veckan.

 

Magiska filurer på saftkalas – bildkonst 7-11 åringar

 

Kom med på en kreativ kursvecka där du får testa på att forma, teckna, måla, skapa och fundera. Vi jobbar både med bildkonst och ordkonst under kursveckan! I slutet av kursen håller vi utställning och visar upp våra verk.

 

Sommarmagi – bildkonst 12-16 åringar

 

Kom med på en magiskt kreativ kurs där vi använder både traditionella och digitala tekniker för att skapa konst! Kursen passar dig som gillar att rita, måla, filma och fota. Vi arbetar både enskilt och i grupp och tar oss gärna ut om vädret tillåter.

 

Band Camp Summer Edition – rytmmusik 12-16 åringar

 

Kom och spela i band! Vi spelar låtar tillsammans som vi försöker välja enligt era egna önskemål, som vi sedan anpassar till varje instrumentalist/sångares individuella nivå. Vi håller även en kort kurs i ljudbearbetningsprogrammet Garageband, där vi skapar egna beats och låtar.

 

Instrument-mix – musik 7-11 åringar

 

Kom med och pröva på att spela instrument! På kursen bekantar vi oss med olika instrument, och har kul tillsammans i musikens tecken. Kursen passar även nybörjare, tidigare erfarenhet krävs ej.

 

Anmälan:

 

https://wavaedu.eepos.fi/

Läs även

WAVA INSTITUTET

MUSIK

BILDKONST

DANS

TEATER

ORDKONST