JULKINEN TAIDE – haasteet ja mahdollisuudet

JULKINEN TAIDE – haasteet ja mahdollisuudet
Torstai 29.9 klo 12.00–16.00

 

Wava-opiston kolmivuotinen SKOFF – hanke (2022–2025) luo aktiivisesti taidetta lasten ja nuorten oppimis- ympäristöissä yhdessä kuvataiteilijoiden kanssa.

 

Hanke haluaa tulevalla seminaarilla avata keskustelua julkisen taiteen merkityksestä kunnille/kaupungeille ja niiden asukkaille. Seminaari tarjoaa tietoa rahoitusmahdollisuuksista sekä tuki- ja toimintamalleista, joita on saatavilla julkiseen taiteeseen sijoitettaessa. Päivän aikana esitellään myös kuvataiteilijoiden taideprojektien inspiroivia työprosesseja eri ympäristöissä ja julkisissa tiloissa.

 

Iltapäivä on kaksikielinen ja pidetään Pietarsaaren Campus Allegrossa, Rotunda auditoriossa. Seminaari on maksuton ja avoin kaikille kiinnostuneille. Ilmoittaudu seminaarille tämän linkin kautta SKOFF-seminaari/Julkinen taide.
Tervetuloa!

 

Lue myös

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide