Tervetuloa mukaan Wava-opiston kesätoimintaan!

Wava-opisto järjestää hauskaa ja luovaa kesätoimintaa lapsille ja nuorille! Me tarjoamme 7 leiriä eri taidesuuntautumisvaihtoehdoilla. Kurssit järjestetään 5-9.6 ja 12-16.6 Campus Allegrossa.
7-11-vuotiaiden kursseihin kuuluu opetus klo 9-12, lounas, joka sisältyy hintaan, sekä iltapäivätoiminta Pietarsaaren museossa klo 15 asti. Iltapäivätoiminta kuuluu hintaan, mutta on vapaaehtoista, ilmoita etukäteen jos oppilas ei osallistu. 12-16-vuotiaiden kursseihin kuuluu iltapäiväopetus klo 13-16, ei lounasta. Kaikki leirit ovat kaksikielisiä.

 

Kursseille on varattu 15 oppilaspaikkaa. Loput ilmoittautuneet jäävät varapaikalle.

 

Kurssihinta tanssin, teatterin ja kuvataiteen (7-11 v) ryhmiin: 85€
Kurssihinta kuvataiteen, bandcampin ja musikaalin (12-16 v) ja ryhmiin: 45€

 

Ilmoittautuminen:

 

wavaedu.eepos.fi

 

Tanssi-iloa – 7-11 vuotiaat

 

Tule mukaan monipuoliselle ja hauskalle tanssikurssille! Me kokeilemme eri tanssilajeja, kuten esim. hiphopia ja nykytanssia, tehdään Tiktok-inspiroituja tanssikoreografioita, sekä omia ryhmäkoreografioita. Kurssin lopussa pidämme tanssinäytöksen. Tutkimme tanssia leikin ja liikkumisen kautta. Aiempaa tanssikokemusta ei vaadita.

 

Opettajat: Julia Hellén ja Jeanette Lindroos

 

Teatteritaide – 7-11-vuotiaat

 

Tervetuloa leikkisälle teatterikurssille! Kurssi sopii sinulle, jota kiinnostaa tarinoiden ja hahmojen keksiminen, sekä jos pidät eri tilanteisiin heittäytymisestä, ja haluat leikkiä ja pitää hauskaa. Me tutkimme eri teemoja teatteritaiteessa leikin ja draamaharjoitusten kautta, harjoittelemme improvisaatiota ja kohtausten luomista. Kurssin lopussa pidämme esityksen, jossa näytämme mitä olemme viikon aikana luoneet. Kurssi sopii sekä aloittelijoille, että sinulle, jolle teatteri on jo tuttua.

 

Opettajat: Julia Hellén ja Lina Johansson

 

Band Camp – 12-16-vuotiaat

 

Tule soittamaan bändissä! Soitamme biisejä yhdessä, teidän toivomuksenne mukaan, joita sitten sopeutamme jokaisen instrumentalistin/laulajan omalle tasolle. Kirjoita ilmoittautumislomakkeessa mitä soitinta/soittimia haluat soittaa.

 

Opettajat: Tobias Fagerholm ja Tobias Nygård

 

Musikaali – 12-16-vuotiaat

 

Pidätkö laulamisesta, tanssimisesta ja näyttelemisestä? Sitten olet löytänyt oikein.
Laulu, tanssi ja teatteri – kaikki yhdessä. Tule mukaan tutustumaan musikaalin maailmaan!
Lähestymme musikaaliin perusteita leikkisällä tavalla. Kurssin aikana harjoittelemme hahmottamaan sekä puheen, että äänen ja kehon kanssa. Tulemme työskentelemään musikaalinumeroiden parissa ja pidämme myös pienen esityksen viikon lopussa, jossa näytämme mitä olemme työstäneet. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta musikaalista kurssiin osallistumiseen, mutta on hyvä jos olet harrastanut jotakin näistä kolmesta taidemuodosta; laulua, tanssia tai teatteria aikasemmin.

 

Opettajat: Lina Johansson ja Markus Vestersund

 

Digitaalinen taide – kuvataide 12-16 vuotiaat

 

Tule mukaan luovalle kurssille, jossa käytämme sekä perinteisiä, että digitaalisia tekniikoita taiteen luomiseen! Kurssi sopii sinulle, joka pidät piirtämisestä, maalaamisesta, valokuvaamisesta ja videoiden tekemisestä. Työskentelemme sekä yksin että pareittain..

 

Opettaja: Iren Mollgren

 

Tarina salaperäisestä kaupungista – kuvataide 7-11 vuotiaat

 

Tule mukaan luovalle kurssiviikolle, jossa saat kokeilla muotoilua, piirtämistä, maalaamista, luomista ja pohdintaa. Me työskentelemme sekä kuvataiteen, että sanataiteen parissa kurssiviikon aikana! Kurssin lopussa pidämme näyttelyn ja näytämme meidän teoksemme.

 

Opettajat: Maria Westersund ja Johan Sandås

Lue myös

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide