Wava-opiston talviterveiset

Meillä on takanamme syyslukukausi täynnä toimintaa ja lähestymme joululomaa. Odotamme innolla muutaman viikon vapaita päiviä ja nautinnollista lepoa. Oma opettajanne ilmoittaa teille tarkat päivämäärät lukukauden viimeisen ja kevätlukukauden ensimmäisen oppitunnin osalta. Wava-opiston virallisen aikataulun mukaan syyslukukausi voi kestää 22.12. asti, kun taas kevätlukukausi alkaa 8.1. Jos olette epävarmoja asiasta, kannattaa ensisijassa olla yhteydessä omaan opettajaan.

 

Syyslukukauden kohokohtia olivat muun muassa Pikku Rusk ja Spektaakkelipäivä viikolla 47, mutta on myös hyvä muistaa, että pienimmälläkin tapahtumalla voi olla yksilölle erittäin suuri merkitys. Tavoitteemme on, että lapset ja nuoret voivat ilmaista itseään eri taiteen muotojen kautta ja tuntea iloa harjoituksestaan.
Se tarkoittaa esimerkiksi taidenäyttelyitä Allegron tiloissa, teatterinäytelmiä, tanssiesityksiä ja musiikkia monissa eri muodoissa. Haluamme kiittää kaikkia monipuolisen toiminnan mahdollistavia oppilaita ja huoltajia sekä opettajia.

 

Lopuksi haluamme nostaa esille tulevat tapahtumat ja erityisesti ensi viikon Wavan joulun. Lämpimästi tervetuloa juhlaan, jossa tarjoamme Wava-opiston oppilaiden tanssia, kuvataidetta, musiikkia ja teatteria. Tule mukaan tukemaan lapsia ja nuoriamme!

 

Muutamia poimintoja tulevista tapahtumista:

 

• Työpaja soulmusiikin teemalla Mikael Svarvarin ja Stefan ”Kilju” Lindblomin johdolla 14.12. klo 17–19, Kamarimusiikkisali

 

• Wavan joulu 19.12. klo 18.00, Schaumansali

 

• Nuoret luovat 5.2.2024 klo 18.00, Schaumansali

 

• Luovuuta politiikkaan – Kreativitet i politiken 5.–11.2.2024
Viikon aikana alueen poliitikoille tarjotaan mahdollisuus osallistua toimintaan, tavata henkilökuntaa, lapsia ja nuoria sekä tutustua Wava-opistoon.

 

• Ystävänpäiväviikko 12.–16.2.2024
Viikon aikana voitte kutsua ystävänne mukaan opetustunneille

 

• Opistojen yhteistyöprojekti. Elokuvamusiikkia Schaumansalissa 20.2.2024 klo 19.00

 

Muista käydä Facebook- ja Instagram-sivuillamme, tykätä niistä, lukea monista jännittävistä tapahtumistamme sekä avoimista oppilaspaikoistamme!

 

https://www.facebook.com/Wava-institutet-Wava-opisto-982491898490750 https://www.instagram.com/wava_institutet_opisto

 

Kanslia tiedottaa:

 

Eepoksen sivuilla voitte seurata opintojenne edistymistä, lisätä omia kommentteja sekä lukea tapahtumistamme. Kirjautukaa oppilasjärjestelmä Eepokseen (wavaedu.eepos.fi) omilla tunnuksillanne. Jos olette kadottaneet koodin, voitte ottaa yhteyttä kansliaan: wava@edu.pietarsaari.fi tai 0447851279

 

Toivotamme kaikille oikein ihanaa joululomaa ja hyvää uutta vuotta!

Lue myös

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide