Wava-institutets vinterhälsning

Vi har en hösttermin full av aktiviteter bakom oss och närmar oss jullov: Nu får vi se fram emot några veckor av ledighet och skön vila. Er egen lärare kommer att informera er om exakta datum gällande terminens sista och vårterminens första lektion men enligt Wava-institutets officiella schema kan undervisningen pågå till 22.12 medan vårterminen inleds 8.1. Om ni är osäkra i frågan lönar det sig att i första hand kontakta egen lärare.

 

Till höstterminens höjdpunkter hörde utan vidare Lilla Rusk och Spektakeldagen under vecka 47 men det kan vara bra att komma ihåg att även det minsta evenmanget kan ha en väldigt stor betydelse för den enskilde. Att barn och unga får uttrycka sig via olika konstformer och känna glädje i sitt utövande är vår målsättning. Det handlar om konstutställningar runt om i Allegro, framförande av teaterpjäser, dansföreställningar och musik i många olika former. Vi vill passa på och tacka alla elever
och vårdnadshavare samt lärare som möjliggör en mångsidig verksamhet.

 

Slutligen vill vi puffa för kommande evenemang och speciellt Wavas jul kommande vecka. Varmt välkomna till en fest där vi bjuder på dans, bildkonst, musik och teater av och med Wava-institutets elever. Kom med och stöd våra barn och unga!

 

Några av våra kommande evenemang:

 

• Workshop med temat soulmusik under ledning av Mikael Svarvar och Stefan “Kilju” Lindblom 14.12 kl. 17–19, Kammarmusiksalen

 

• Wavas jul 19.12 kl. 18.00, Schaumansalen

 

• Unga skapar 5.2.2024 kl. 18.00, Schaumansalen

 

• Luovuutta politiikkaan – Kreativitet i politiken 5–11.2.2024
Under veckan erbjuds regionala politiker möjlighet att delta i verksamheten, att möta personalen, barn och unga samt att bekanta sig med Wava-institutet.

 

• Vändagsveckan 12–16.2.2024
Under veckan kan ni bjuda in en kamrat att följa med lektionen.

 

• Institutens samarbetsprojekt. Filmmusik i Schaumansalen 20.2.2024 kl. 19.00

 

 

Ni kommer väl ihåg att besöka och gilla våra Facebook och Instagram sidor.

På sidorna hittar ni info om våra många spännande aktiviteter och eventuella lediga elevplatser!

 

https://www.facebook.com/Wava-institutet-Wava-opisto-982491898490750 https://www.instagram.com/wava_institutet_opisto

 

Administrationen informerar:

 

I Eepos kan ni följa med hur studierna framskrider och ge egna kommentarer, samt läsa om våra evenemang. Ni loggar in med er kod på vårt elevprogram Eepos (wavaedu.eepos.fi). Om ni har tappat bort koden skall ni kontakta kansliet: wava@edu.jakobstad.fi eller 0447851279

 

Vi önskar er alla ett riktigt skönt jullov och ett gott nytt år!

Läs även

WAVA INSTITUTET

MUSIK

BILDKONST

DANS

TEATER

ORDKONST