Jakarte & Balatako – Kevätsalonki

Jakarte ja kuvataidelinja Balatako yhdistävät nyt voimansa ainutlaatuiseen yhteistyöhön ja järjestävät pop up -näyttelyn entisen apteekin tiloissa osoitteessa Isokatu 16.

 

Kevätsalonki tarjoaa keramiikkaa Balatakon kaikilta vuosikursseilta ja yhdeksän lopputyötä valmistuvilta opiskelijoilta (13-15 -vuotiaat). Kuvataidellinjan teemana on kuluvan lukuvuoden ajan ollut Luonnollisesti! Näyttelyä varten ovat 5-13 -vuotiaat oppilaat valmistaneet savesta keramiikkatöitä, jotka ovat saaneet inspiraatiota metsästä ja sen eläimistä.

 

Jakartelta mukana on noin 15 taiteilijaa eri tekniikoin sekä Carolina Mannströmin lopputyö YA:sta. Carina Ahlskogin tanssivideo on esillä . näyttelytilan taaimmaisessa huoneessa.

 

Wava-opistolle yhteistyö Jakarten kanssa antaa mahdollisuuden tuoda esiin lastenkulttuuria kaupungin keskustassa ja oppilaille mahdollisuuden kokea oikea taidenäyttely yhdessä ammattitaiteilijoiden kanssa.

 

Avajaiset pidetään perjantaina 3.5 ja Balatakoperheet ovat tervetulleita klo 16 lähtien, klo 18 saksofonisti William Stocks ja laulaja Charlotta Kerbs musisoivat näyttelyn ulkopuolella sään salliessa.

 

Avoinna arkisin klo 12-18. La-su klo 11-16

 

Näyttelyn on mahdollistanut rakennusyritys Kronqvist Oy, joka on tarjonnut tilat veloituksetta näyttelyyn.

Lue myös

Wava-opisto

Musiikki

Kuvataide

Tanssi

Teatteri

Sanataide