Musikproduktion

Drömmer du om en karriär som låtskrivare och vill lära dig att komponera, arrangera och producera musik på datorn – anmäl dig till Wavas musikproduktion!

Studier inom musikproduktion består av låtskrivande, inspelnings- och ljudteknik samt musikteori (musikens nycklar), perfekt för dig som vill lära dig mera om just detta ämne! Studierna sker i Campus Allegros för ändamålet anpassade undervisningsutrymmen med tillgång till en högklassig studio.

Studierna i musikproduktion inleds överlag från 12-års ålder.

Drömmer du om en karriär som låtskrivare och vill lära dig att komponera, arrangera och producera musik på datorn – anmäl dig till Wavas musikproduktion!

 

Studier inom musikproduktion består av låtskrivande, inspelnings- och ljudteknik samt musikteori (musikens nycklar), perfekt för dig som vill lära dig mera om just detta ämne! Studierna sker i Campus Allegros för ändamålet anpassade undervisningsutrymmen med tillgång till en högklassig studio. 

 

Studierna i musikproduktion inleds överlag från 12-års ålder.

 

WAVA INSTITUTET

MUSIK

BILDKONST

DANS

TEATER

ORDKONST